به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن صافی گلپایگانی در پیامی شهادت امام خامنهای را تسلیت گفت.
بسمه تعالی
شهادت مظلومانه رهبر شجاع بصیر و آگاه جمهوری اسلامی حضرت آیتاللهخامنهای رضواناللهتعالیعلیه ملت شریف ایران و مسلمانان جهان را عزادار نمود. رهبری که در سالیان متمادی با اقتدار و عزت در فراز و نشیبها با تدبیر و درایت خود جمهوری اسلامی را هدایت نمود و مسلمانان و مردم آزاده جهان به وجودش افتخار میکردند.
ایشان با اینکه یک رهبر سیاسی بود ولی تمام همتش این بود که سنتهای اصیل اسلامی و ارزشهای دینی در جامعه رعایت شود و همواره مردم و مسئولین را به رعایت احکام شریعت و تعظیم شعائر دینی ترغیب می نمود. احیاء سنت حسنه حفظ قرآن کریم در میان جوانان و توجه خاص ایشان به تاسیس دارالقرآنالکریم در سراسر کشور، علاقه و احترام ایشان به اقامه عزای حضرت صدیقهطاهره سلاماللهعلیها در ایام فاطمیه و برپایی مراسم سوگواری برای سالار شهیدان در ایام عاشورای حسینی و اظهار ادب و خاکساری به ساحت مقدس قطب عالم امکان حضرت بقیهاللهالاعظم ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء در مسجد مقدس جمکران همه نشان از اعتقاد و اخلاص آن رهبر بزرگ به اقامه شعائر اسلامی و ترویج و تعظیم مکتب نورانی اهلبیت علیهمالسلام بود.
شهادت این شخصیت بزرگ جهان اسلام که به دست دشمنان ملت شریف ایران و دشمنان بشریت انجام شد را به مردم غیور و شجاع ایران و مسلمانان جهان تسلیت عرض نموده و رضوان و رحمت الهی برای ایشان و برای همه فرماندهان شهید و انسانهای مظلومی که در این حوادث شربت شهادت نوشیدند را از خداوند متعال مسئلت دارم .
عزت و سرافرازی و سربلندی ایران اسلامی را در ظل عنایات و توجهات حضرت ولی عصر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف از ذات اقدس الهی خواستارم.
۱۱ رمضان المبارک ۱۴۴۷
محمد حسن صافی










نظر شما